Over Juffrouw Jacoba

Juffrouw Jacoba is sinds 2007 gevestigd in Den Haag, en ontstaan uit een passie voor sfeervol wonen. Dit heeft zich uiteindelijk ook vertaald in ons aanbod: eigentijds brocante, antiek en vintage aangevuld met mooie woondecoraties en accessoires voor een sfeervolle inrichting van uw huis en tuin. Naast het aanbod van brocante en antiek wat wij zelf importeren, zijn wij officieel verkooppunt van o.a. Baroque, Arte Pura, Jeanne d’Arc Living, Pure &  Original, House in Style, Wolterinck, en nog vele andere stijlvolle merken.

Één van onze grote passies is naar marktjes en brocantes gaan om mooie, oude dingen te ontdekken en te kopen op basis van een eerste ingeving. De kunst is om oude pronkstukken nieuw leven in te blazen. Dat vraagt creativiteit en vindingrijkheid, maar is een leuk onderdeel van het hele proces.

Juffrouw JacobaOnze collectie

Onze collectie bestaat uit brocante, antieke en nieuwe meubels aangevuld met veel leuke accessoires en decoraties om uw huis en tuin sfeervol in te richten. Hiernaast bestaat onze collectie uit items van gespecialiseerde vakmannen zoals prachtige kalkzandstenen bloem- en plantenbakken, sierlijke hangfonteinen, ijzeren buitenverlichting en andere unieke items.

Ons aanbod gaat van een Franse brocante sfeer gemixt met Scandinavische invloeden tot een stoere sobere stijl met klassieke elementen. Deze rijke ambiance aan invloeden bewijzen keer op keer de inspiratie te bieden voor het sfeervol inrichten van uw huis en tuin.

Door het gebruik van verschillende kleuraccenten zoals wit, ecru en roze, en het mixen van verschillende stijlen hebben wij onze eigen persoonlijke stijl waarbij wonen in sfeer centraal staat.

 

Onze specialiteit: brocante & antiek

Juffrouw JacobaDe brocante en antiek collectie van Juffrouw Jacoba is afkomstig uit België, Frankrijk, Engeland en Scandinavië, waar wij de verschillende mooie plekjes afgaan voor leuke en unieke items.

Doordat wij veel samenwerken met lokale handelaren en verkopers zijn wij in staat een exclusief aanbod te brengen, met uiteenlopende stijlen en accenten, en kunnen wij altijd een originele en unieke collectie presenteren.

Voor een sfeervolle inrichting van uw woning kunt u bij ons terecht voor eigentijds brocante, antiek en vintage. Ook hebben wij een ruim aanbod in mooie accessoires voor in huis, zoals tafellampen en kandelaars, tafellinnen, quilts en bouties. Daarnaast hebben wij een collectie meubels en kleinmeubelen, zoals fauteuils, sidetables, en kasten voor een gezellige inrichting van uw huis.

 

Ontdek onze winkel

Onze winkel bevindt zich in de Piet Heinstraat in het historische Zeeheldenkwartier, vlakbij de Koninklijke stallen van het Paleis Noordeinde.

Dit gedeelte van het centrum van Den Haag behoort tot de oudste stukjes van Nederland, en staat bekend om zijn nostalgische sfeer en chique uitstraling. Omgeven door tal van topwinkels en speciaalzaken vormt de Piet Heinstraat een uniek winkelgebied met een divers aanbod voor iedereen.

De online collectie van Juffrouw Jacoba bestaat momenteel uit een selectie van ons volledige aanbod. U vindt hier de meeste items uit onze vaste collectie. Bezoek onze winkel in de Piet Heinstraat in Den Haag, en ontdek wat Juffrouw Jacoba nog meer voor u heeft te bieden!

Als kleine detaillist zijn wij in staat u net dat stukje extra service te verlenen. Een persoonlijk interieur advies, suggesties en ideeën of inspiratie voor een sfeervolle inrichting, u bent van harte welkom!