Welkom op onze vernieuwde website!

Extra Service

Extra Service van Juffrouw Jacoba

Naast dat u bij Juffrouw Jacoba terecht kunt voor leuke unieke items en een hapje en drankje kunt doen bij onze nieuwe Salon De The, bieden we ook andere diensten aan. Dus of u nou op zoek bent naar wat hulp bij uw inrichting van uw huis, of u toe bent aan een nieuw bloemstuk, Juffrouw Jacoba biedt het u allemaal!

Interieur & styling advies

Als kleine detaillist zijn wij in staat u net dat stukje extra service te verlenen. Een persoonlijk interieur advies, suggesties en ideeën of inspiratie voor een sfeervolle inrichting van uw huis en tuin. Wij helpen u er graag bij. Kom langs in onze winkel en laat ons weten wat wij voor u kunnen doen, of neem direct contact met ons op door op deze kader te klikken!

Cadeau's & special gifts

Bij Juffrouw Jacoba houden wij van cadeautjes en maken wij van elk presentje een echt feest. Inmiddels hebben wij een reputatie opgebouwd met onze mooie en sierlijke manier van inpakken, en wij werken er hard aan om dit elke keer weer waar te maken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op door simpelweg op deze kader te klikken!

Wishlist Service

Op zoek specifiek item, een uniek stuk brocante, of al tijden naar dat ene ontbrekende stukje antiek voor in uw collectie? Geef uw wens dan door via onze Wishlist Service, en wij zullen er naar uitkijken tijdens onze inkoopactiviteiten. Klik op deze kader om direct naar uw eigen Wishlist te gaan, en deel deze met uw vrienden!